Naked Chef
Morph Monday XIX (seizoen 5)
 
 
 
Feliciteer zakje pinda´s
Door: logkoning
Datum: 4-2-2019
Tijd: 21:52:55
Feliciteer zakje pinda´s
Koek is op
Door: Dickie
Datum: 7-11-2018
Tijd: 2:32:54 PM
Koek is op
Vers of niet: Froukje de Both
Door: joost
Datum: 14-5-2018
Tijd: 10:12:06 PM
Vers of niet: Froukje ...
Bedenk een vissennaam
Door: logkoning
Datum: 26-2-2018
Tijd: 9:33:00 AM
Bedenk een vissennaam
Bedenk een vissennaam
Door: logkoning
Datum: 26-2-2018
Tijd: 9:32:40 AM
Bedenk een vissennaam
Koek is op
Door: Gill Bates
Datum: 25-2-2018
Tijd: 8:48:20 AM
Koek is op
Bedenk een vissennaam
Door: Piet
Datum: 25-1-2018
Tijd: 8:26:49 PM
Bedenk een vissennaam
Moet wakker worden III
Door: logkoning
Datum: 6-12-2017
Tijd: 1:00:33 PM
Moet wakker worden III
buurman??
Door: 916
Datum: 2-11-2017
Tijd: 4:22:48 PM
buurman??
Koek is op
Door: Garth Sample
Datum: 21-9-2017
Tijd: 3:47:59 PM
Koek is op
Koek is op
Door: Schele piep
Datum: 15-8-2017
Tijd: 1:22:59 PM
Koek is op
Koek is op
Door: logkoning
Datum: 26-4-2017
Tijd: 7:51:28 PM
Koek is op
Bedenk een vissennaam
Door: Elise
Datum: 24-4-2017
Tijd: 8:28:07 AM
Bedenk een vissennaam
Koek is op
Door: logkoning
Datum: 14-4-2017
Tijd: 1:26:02 PM
Koek is op
Koek is op
Door: MayZ
Datum: 1-4-2017
Tijd: 10:02:30 PM
Koek is op
Koek is op
Door: 916
Datum: 2-2-2017
Tijd: 5:00:52 PM
Koek is op
Bedenk een vissennaam
Door: Luke
Datum: 9-1-2017
Tijd: 1:51:17 PM
Bedenk een vissennaam
Line rider
Door: Random Gast uit 2016
Datum: 11-10-2016
Tijd: 12:20:51 PM
Line rider
Katja Schuurman in de Playboy
Door: yiuwpeew
Datum: 8-9-2016
Tijd: 4:00:09 AM
Katja Schuurman in de ...
Koek is op
Door: Krielkip
Datum: 6-9-2016
Tijd: 3:52:44 PM
Koek is op

Nieuw hier?
Guestmap
Free Rider banen
The Daily Set
Filmtip van de dag
Meeste reacties
Kabouterrace
Weersverwachting
Contact
 
Publicatie Drie woorden verhaal III

5-10-2004 | 9.42
RSS feed van reacties op 'Publicatie Drie woorden verhaal III'    
Wekenlang heeft iedereen gezwoegd om een zo mooi mogelijk verhaal bij elkaar te verzinnen en oordeel zelf of we deze keer weer apetrots mogen zijn.

Het hele verhaal staat onder reacties.
Reageer | logkoning  
  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Er is nog niet gestemd
logkoning
5-10-2004 | 9:41:11 AM     
Nog nooit was er zo veel gebeurt tijdens de Olympische Spelen van kinderen die heel goed waren in sport, en ook dat was nog maar het begin. Want stiekem deden alle lieve kinderen aan heel veel geweldsinstructies. Sporten deden ze niet meer ?s nachts. Rond de sluiting van de bar gingen ze samen nog even naar de stal om daar te vechten met tegenstanders als voorbereiding op wat komen ging was zo erg dat er kinderen voor kinderen werd gespeeld tijdens de aanslagen op het gebouw van de Verenigde Naties. Dit zorgde voor ernstige rellen bij de deelnemers, omdat zij het allemaal goed voorbereid hadden om eens lekker te kunnen genieten van een gezellig potje poker. Dit duurde niet lang want de rellen kwamen al snel. Nadat Hans Pieter Christiaan zijn buks had gepakt, begon hij te schieten op alle kinderen. Voor die konden gaan werden zij geraakt door rondvliegende beanbags. Beanbags gemaakt van potvissen leer, dat gisteravond laat totaal onverwachts binnen handbereik was.

Gelukkig is de pc-priv?-regeling nu verleden tijd omdat als het gaat regenen, we toch niet computeren. We gaan dan onder het genot van een drankje stevig met elkaar stoeien om dan de gouden plak bij het gooien van computers en andere electronische apparaten binnen te halen. Eenmaal binnengehaald, werd er door sommigen een gigantische moker gehaald om te slaan op de schedel van Gustave die op dat moment onschuldig leek, maar hij was bij nader inzien toch echt schuldig. Maar olifanten schreeuwden van de daken dat zij juist hadden gehoord dat de tijgers uit Zimbabwe hun gingen stenigen met de bananen van enge apen. Die stonden allemaal te lachen, waardoor hun hele familie kwam kijken. Ook waren er nog wat andere konijnen die het ontzettend lollig vonden om de apen te versieren met allemaal roze knuffels die door Herman in de wasmachine waren gegooid, omdat ze door Gerard hardhandig waren verkracht, en daardoor helemaal niet te gebruiken waren voor een middagje vissen met hun moeder, die speciaal naar de Aldi ging, soms nog de Albert Heijn, als de Aldi ongesteld was, en echt h??l soms als het te onvoorspelbaar was. Dan zou het misschien wel goedkomen.

Plotseling kwam er een grote reusachtige lange slungel. Hij heette Edgar en hij had een peuk maar geen vuur, want dat was verboden in de bibliotheek. Hij zocht naar een zoethoutje maar hij vond een gebruikte condoom waarvan de inhoud meer leek op het restant van een hele gore vieze reusachtige geklapte bedorven schimmelkaas, dus dat was wonderwel niet goed om op te eten. Dus hij probeerde de patatzak die uit zijn broekzak stak ondersteboven te verpletteren met een roller. Dit duurde echter zo lang dat hij maar met zichzelf ging spelen. Hij vond dat ding tussen zijn benen niet interessant genoeg, dus ging hij maar naar de McDonalds om die McDonaldsclown eens flink te verwennen met dat hele vette stinkende doucheschuim dat hij toen voor zijn voeten zag liggen. Wist je dat er zoveel nieuwe apparaten uitgevonden worden dat het nauwelijks iets bijdraagt aan de grootte van de Eiffeltoren? Echter de Larenstein introweek was weer ouderwets, net zoals tosti´s, bitterballen en een kangaroo uit Australi?. Daarom ging Stefan niet zo vaak met de pet pam pim club op bezoek bij oma in Oostvoorne, waar hij altijd met frisse tegenzin haar zelfgemaakte koekjes naar binnen werkt met een glas roosvicee, om vervolgens ´NU EVEN NIET´ luid in oma´s opengesperde anusholte te roepen, en om vervolgens ook nog zijn maatje erin te luizen enzo. Na dit ontspanningsmoment werd het tijd om de gamepro een lesje te laten uitvoeren omdat microbiele besmetting niet uittesluiten is bij ??n of meerdere overtuigd communistische gorilla?s die graag bananen gebruiken om te vechten. Deze gevechten worden gefilmd door Meneer Spielberg, waardoor zijn cybergenetische kreeften in een restaurant vroegen naar de manier waarop ze gevangen werden en met een tuinklauw bewerkt eruit kwamen. Ze leken nu niet precies op de gemuteerde zware jongens van Dagobert, maar op Herman Brood. Hij is uit zijn dood de grote held Bananenman tegengekomen en nam hem flink met een korreltje waspoeder.

Opeens kwam er een gevaarlijke marathon verstoorder de weg op die nogal wat beschuiten had meegenomen, en hij heeft Herman flink uitgelachen om zijn veel te grote bobbel tussen zijn strakke groene broek met bruine vlekjes. Die bobbel kwam door een erotisch surfende Yeti aan gegeven roze knobbeltjes spaarvarken. Dit spaarvarken was trots op zijn verzameling van gebruikte en gevulde koeken die nog door oma zelf uitgekotst waren. Toen de deurbel ging kwam er ook een hond binnen die net als Hermans vriendin dik en zwanger is, waardoor sommige dingen niet dicht kunnen. Maar toen de deurbel ging was herman net even de hond uitlaten in een groen groot bos waar enge beesten tampons aan het pesten waren. Deze tampons waren ontsnapt aan het toezicht van een meneer en George doubleyou Bush, die niet fris rook met zijn nieuwe lichaamsgeur. Ook kwam dat door de duitse herder die gisterochtend eerst een flinke blaas lozing deed in de nek van George, die in zijn almachtigheid de Russische melkboer een grote molotov cocktail in zijn Lada gooide. Als een vuilniszak vol spaanse sangria liep Chinese George tegen een muur, zodat alle termieten keihard gingen schreeuwen. En dat allemaal omdat ze zo veel gedronken hadden met Vader Abraham en drie?nveertig dwergen, hadden ze nu paulus pees paleis helemaal gesloopt met pinda´s die George uit China had geimporteerd. In ieder goudkleurig zakje was er een pinda die stonk en vol schimmel zat. Zulke pinda´s zijn niet OK bevonden maar zijn wel in China, want ze eten daar ook kotsresten. Echter de rest van de kotsresten die tussen de afvalresten van pinda-schillen, tanden van kotseters en tibetaanse dwergpigmee?n zitten, kunnen transformeren tot enorme zweetvoeten met onaangename geur, die bovendien erg veel gebruikt worden voor het bestrijden van groen-geel gevlekte borrelnoten.

En bovendien was er ook een door-en-door gemuteerde haan die katten aan het huilen maakt. Deze haan, genaamd ´de huilhaan´, werd gek van het gejammer van koningin Beatrix, die steeds aan zijn kop bleef zeiken dat hij meer belasting wilde betalen. De huilhaan schreeuwde de hele nacht zonder ook maar een kleine adempauze. ´BOMMEN OP SOESTDIJK´. Dit was natuurlijk veel en veels te luid geroepen. De Soestdijkers die nog niet weten hoe ze erop moesten reageren. Maar Bernhard had van Bea geleerd dat reageren niet altijd nodig is. Daarom ging Bernhard samen met Gustave naar de bloemenwinkel om een vleesetende vleeskroket te halen. Maar helaas, de mobiele shopkoets van de SRV was in zijn haast ontploft en was naast Bernhard en Gustave in de tuin neergekomen, waarna Hans Teeuwen bier aan het uitdelen was met wasknijpers en pimpelpaarse eeltwratten op de camping ´zeldenrust´ in Gelderland, waar men zelden kantklost maar wel geregeld klant-kotst. Zodoende zaten de klanten uit te kotsen wat ze bij moeders thuis niet hoefden te proberen. Gelukkig waren er een zooitje poetsvisjes die dankzij Bernhard een witte Anjer tot bruine Anjer konden maken. Dit geval van verbruining noemt men ook ´bruin zonder zon´, waarmee al menigeen mee gekleid wordt, totdat er niets te vertellen was, and that´s all!!!!!

Of toch niet, want laatst hoorde Gustave dat hij met bruine Anjers die alleen maar in water hadden gelegen ook nog gebruiken als hockeystick. Daarom ging Gustave met de moed in zijn wanten de bruine anjers ophalen bij de Lidl, waarbij hij ook een ledenpas had omdat hij als Lidl fan de grootste dingen jatte. Op dat moment kwam Gustave zijn anus bleken, waardoor hij eindelijk, door te moonen, een heel eind verder in de slaapkamer van Beatrix kon komen. Gustave had ondertussen zijn plannen al klaar. Om al rukkende Trixje´s gezicht onder te spugen met zijn zoete natte zelfgemaakte appelsap die volgens oma´s recept niet te vreten is. Trix reageerde net zoals de gemiddelde arme arbeider heel erg geschokt, waardoor een schaap zich ernstig ge?ntimideerd voelde. Met vreugde zij Trix dat ´ze zei bedoelde´. Terwijl in Italie ´zij´ hetzelfde is als ´hij´, maar aan de andere kant van de voetbalkantine is het gras altijd groener. Oliebollen zijn heel smerig eigenlijk. Appelflappen daarentegen, zijn verschrikkelijk makkelijk in gebruik. Vooral onder het genot van een aperitiefje, aangelengd met een klodder stopverf en een dampende, meurende, misselijkmakende, gele paprika waar zelfs Trix pap van zou kunnen zijn. Aldus een onschuldige zwerver die net 7 miljoen euro aan krasloten bij de afvalcontainer van de Lidl in de achtertuin van Beau van Erven Dorens, terwijl Beau bezig was zijn tuinkabouter te amuseren, vond.

Helaas, de krasloten-actie van logkoning had een zeer negatieve naam gekregen wegens de fraudegevoelige kraslotenverkoopster die logkoning laatst heel krachtig en met veel groene snot heeft voorgelogen met allerlei verhalen over gevaarlijke kruidnoten. Deze bleken enige tijd later veel acrylamide te bevatten zodat mensen die het opsnoven erg vreemde groene appendices produceerden. Hierdoor weende men bruine tranen met grote paarse klodders over hun zielige gezichtjes, die al vol zaten met groene appendices. Daarom zijn bananen krom. En waarom niet stoppen met dit over je longen heen gaande vreemde verhaal. The End.

logkoning
5-10-2004 | 9:42:37 AM     
Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage, zakje pinda´s bedankt voor het achter elkaar zetten.

Nog wat statistieken:
Woorden: 1512
Tekens: 9337 (inclusief spaties)

Risjuh
5-10-2004 | 10:25:51 AM     
Hij is weer fantastisch

Josti
5-10-2004 | 11:14:11 AM     
Geniaal!! Nog onsamenhangender dan onsamenhangend. Ik ben trots op ons.

Dickie
5-10-2004 | 1:42:46 PM     
[SCHATER] ik heb nog nooit zo waazig verhaal gelezen als dit.
maar hij is wel

Lt. Col. Me
5-10-2004 | 2:35:12 PM     
Nog een paar en logkoning kan een bundeltje maken

Risjuh
5-10-2004 | 2:42:51 PM     
Is er hier niemand die bij een uitgeverij werkt?? Ik ruik een gat in de markt!!!

Woutah
5-10-2004 | 2:59:40 PM     
Prachtig!! Zoals gewoonlijk

Lucarno
5-10-2004 | 3:03:52 PM     
lol

Lucarno
5-10-2004 | 3:04:01 PM     
lol

Elskuh
5-10-2004 | 3:24:01 PM     
Hij is best weer maar kan toch niet tippen aan 1 en 2.....

Looney
5-10-2004 | 3:45:31 PM     
Hij roeleert

Gill Bates
5-10-2004 | 6:49:38 PM     
kunst, gewoonweg kunst...

Elcuchillero
5-10-2004 | 7:47:38 PM     
heb precies drie woorden toegevoegd, ben niettemin trots op het hele resultaat

Daan24
7-10-2004 | 4:17:54 PM     
hahaha, geweldig resultaat... kan niet wachten op de volgende

Goldstrike
7-10-2004 | 11:16:47 PM     
Paar mooie zinnen:
waardoor zijn cybergenetische kreeften in een restaurant vroegen naar de manier waarop ze gevangen werden
Hij is uit zijn dood de grote held Bananenman tegengekomen en nam hem flink met een korreltje waspoeder.
Als een vuilniszak vol spaanse sangria liep Chinese George tegen een muur.

Goldstrike
7-10-2004 | 11:19:28 PM     
Maar ik ben het wel met Elskuh eens dat deze niet kan tippen aan de eerste of de tweede.
een ei is geen kip, al lijkt het er verdacht veel op, het was niet zo. (eerste drie woorden verhaal)

Lisseltje
8-10-2004 | 5:43:34 PM     
Quote:
Beanbags gemaakt van potvissen leer, dat gisteravond laat totaal onverwachts binnen handbereik was.
Quote:
waar enge beesten tampons aan het pesten waren


Elskuh
8-10-2004 | 7:27:40 PM     
Dus hij probeerde de patatzak die uit zijn broekzak stak ondersteboven te verpletteren met een roller.

Gill Bates
10-10-2004 | 10:30:29 AM     
Daarom ging Bernhard samen met Gustave naar de bloemenwinkel om een vleesetende vleeskroket te halen.

Naam
   Naam onthouden?
Reactie